Fundació

Saber entendre la nostra història és crucial per tal de comprendre el que estem vivint i, alhora, constitueix la millor manera d’obrir-nos a un futur diferent. Per aquest motiu es va crear la Fundació Felipe González, que té un objectiu doble: aprendre del passat i fer una aportació per al futur.

Amb aquestes premisses, la Fundació Felipe González s’encarrega de gestionar l’arxiu documental de Felipe González amb la finalitat innovadora de posar-lo a la disposició de tota la ciutadania. A més, organitza i impulsa activitats i projectes que contribueixen a la igualtat d’oportunitats i ofereixin eines enfrontar-nos com a societat als enormes reptes del segle XXI.

La Fundació Felipe González es va registrar el mes d’octubre de 2013.

Entre els seus objectius principals destaquen els següents:

  • Gestionar i posar a disposició dels ciutadans un arxiu d’enorme importància sobre un període fonamental de la història d’Espanya.
  • Augmentar i millorar el coneixement de la política espanyola i internacional i dels assumptes més essencials del nostre temps.
  • Organitzar i impulsar activitats i projectes que ofereixin respostes als reptes polítics i socials del segle XXI tot comptabilitzant progrés, modernització i promoció de la igualtat.